måndag 13 april 2009

Den Ultimata väskan -Väskkort

I MiMas butik finns nu att köpa den Ultimata Väskan; "The Ultimate Pro", en "all-in-one" väska som jag till min stora glädje har fått upptäcka lite närmare. Ett tag framöver kommer jag att blogga mina alster som jag har skapat med denna väska. Det är en väska med olika "sidor" i som är anpassade för att kunna göra olika alster t.ex. embossa, egna kuvert (i olika storlekar), kuvertbox, Rosetter, lådor i alla dess storlekar och former, pop-out kort, samt explosive boxes.
I väskan medföljer också en papperskärare, en skärkniv samt en embossingpinne.

Denna sida används för att göra explosive boxes samt olika kort.


Denna sida används till att göra lådor samt embossing och vikkort.


Embossingpinnen.Till väskan finns också en DVD film att köpa med tydliga instruktioner på hur man använder väskan. Det är en instruktionsfilm på 2,5 timme där de visar olika projekt. Med hjälp av filmen så lär man sig lätt de olika grunderna, där varje projekt är indelade i olika kapitel.
I dag tänkte jag visa ett väskkort som jag har gjort med hjälp av väskan.


Till denna väska har jag utgått från ett rosa cardstock som jag skurit ned till A4. Längst ned på väskan har jag med hjälp av väskan ebossat en vågig kant som jag sedan har lagt rosa pearl maker längs med embossingen. Med jämna mellanrum dekorerade jag embossingen med halvpärlor i pärlemor.


På locket lade jag en swirl av chipboard som jag chalkade med chestnut brown och creamy brown. Längs kanten dekorerade jag med rosa pearlmaker och rosa blommor från Reprint samt en underbar vit ros. I mitten av varje rosa blomma satte jag en pärlemor färgade halvpärla.Handtaget har jag gjort av tre olika band; prickigt Organza band, rosa bomullssnöre och spets samt rosa pärlfloss.Kortets insida är vikt som ett slags dragspel.


Denna eleganta form av kort kan använda både till födelsedag eller varför inte till ett bröllop.

Material från MiMas:

Nästa gång tänkte jag visa er en låda som jag har gjort.

Nu skall jag ut i vårsolen och njuta av sista påskledigheten.

//DT/jenny/e.j.m

3 kommentarer:

Yvonne sa...

JÖSSES vad fint!!

Cath. sa...

Underbar väska Jenny1 Jo jag blev allt frestad av en sån där väska när Maria visade mig den på Syfestivalen... men då var jag lite snål... kanske blir ett inköp framöver...
Ser fram emot den lilla boxen!
Kram!

Bodil sa...

Men så fint detta väskkortet var!!!
Kram