måndag 7 juni 2010

Bilder från DT-helgen

Vi hade en fantastiskt rolig DT-helg, så synd att alla inte kunde vara med men vi har redan bokat in en ny där vi hoppas att vi blir fulltaliga!

Jag som alltid har kameran i högsta hugg tog förstås lite bilder på tjejerna, allt skoj vi gjorde och MiMas fina butik.


Här kommer ett litet axplock av bilder:

Fredag:
Fredagkvällen träffades vi hemma hos Maria, grillade och åt supergod mat men innan dess så hade vi en liten photoshoot för de tjejer i teamet som kunde delta. Jag sminkade, Malin fixade hår och fotograferade... en riktigt rolig början på DT-helgen!


Lördag:

På lördagen träffades vi klockan nio i butiken, Nettan gjorde supergod kladdkaka i micron, Maria och Teolinda utmanade alla med en jätterolig tävling som det kommer mer om i ett inlägg snart. Medan butiken va öppen hade vi demonstrationer och fina erbjudanden. Sannas söta vovve Nova fick oxå vara med på ett litet hörn. Vi trotsade det fina vädret och satt inne i stort sätt från klockan nio på morgonen till 22.30 för sen förflyttade vi oss hem till Maria, vi som orkade. Några stannade kvar en stund till i butiken.

Hemma hos Maria scrappade vi till klockan va halv tre på natten, ingen av oss ville sluta. På söndag morgonen va vi två tappra tjejer kvar, jag och Maria som scrappade från klockan 10 till 19 och så va DT-helgen slut, en superhärlig helg och ett superhärligt gäng! ♥

3 kommentarer:

jenny/e.j.m sa...

Åh så härligt ni verkar ha haft det.
Önskar så att jag kunde ha varit med, men ser så fram emot höstens träff.

KRAM
Jenny

nettan112 sa...

Supertrevlig lördag hade jag.... kram på er alla.

A'laEmmeli sa...

Ja det va verkligen roligt!! Såg till min bestörtning att jag inte fått med dig Nettan på en endaste bild, det var illa! :(