Designteam


MiMas Designteam.Namn: Anna / ANNAANNA
Bor: Mitt i stan i Halmstad.

Hur länge har du scrappat: Pysslat i olika material har jag gjort alltid men… skapat kort på ungefär det vis jag gör nu har jag väl gjort i ett par år och min första layout gjorde jag under påsken ´09.

Vad för typ av scrapbooking/kort? Jag pysslar det mesta.

Scrapstil?: Ofta håller jag mej ganska monokromt inom en färgskala när jag skapar. Jag tycker om lite urblekta eller ”smutsiga” färger å så chalkar, hackar och river jag i eller på det mesta jag kommer över. Jag använder mycket blommor och mina alster tenderar att bli rätt tredimensionella av alla dekorationer jag petar på. Jag skulle nog påstå att min stil är ganska shabby och ruff men mer tuff än söt.

Övrigt om dig/djur/barn/familj/jobb/intresse mm: Jag är en bokslukande, kunskapssamlande, kulturkonsumerande, historieintresserad, musikälskande, social och ganska barnslig filur som lever tillsammans med ”Världens bästa…” i en ljus lägenhet mitt i Halmstad city. Jag dricker te, cyklar rundor, fotograferar och försöker uppleva intressanta saker varje dag.

Jag arbetar med många olika saker och de allra flesta faller inom segmentet kultur och/eller pedagogik. För att göra det hela enkelt så brukar jag beteckna mej själv som Kulturarbetare.

Vilken storlek scrappar du i LO/Kort? : Layouter 12x12", Kort oftast 14x14 cm eller 14x10/10x14 cm.