lördag 14 november 2009

Hjälpa Tomten?

Japanerna har förstått det där med paketinslagning, ett paket eller en present är 50% innehåll och 50% presentation, så vad passar väl bättre att hjälpa tomten med än just inslagning av alla paket?

Jag börjar redan komma i julstämmning (trots att det bara är november) och har därför gjort några söta boxar för de julklappar som snart ska ges bort. Boxarna är hur enkla som helst att göra med hjälp av en ”Crafters Companion – Top Score”.
Jag har använt designark från Magnolias vackra julkollektion ”So Jolly” tillsammans med Bazzil Cardstock och superläckra glitterpapper. Banden är organza- och sidenband och så en liten charm i form av en krona. Alltsammans hittar du i butiken.Jag som är ett decemberbarn tycker att det är lite tråkigt att få mina födelsedagspresenter inslagna i julpapper så givetvis så har jag gjort en enkel liten födelsedagsbox också.

Boxen är till en vän och kommer innehålla ett presentkort på en spa-behandling. Visst blir det mycket roligare än ett vanligt kuvert som man så ofta får presentkort i?


Här har jag använt ett designark från Maja Design och ett turkost cardstock. Blingpärlor från Kaiser och stämpeln är från mina egna gömmor. Jag har dessutom gjort en rosett av en fin turkos spets och i den har jag fäst ett egenhändigt gjort hjärta av ”krusidulltråd”

Det är bara en lite dryg månad kvar till Jul…. som jag längtar! :)