måndag 20 oktober 2008

DT sökes!!!

Vill poängtera en gång till att vi har inte fyllt vårat Designteam ännu, så skicka gärna in era bidrag. Har klistrat in texten nedan för vad vi söker!! LYCKA TILL!!!

""Vi kommer att göra en ÖPPEN sökning, dvs vi har inget slutdatum på denna sökning och vi kommer inte att göra någon allmän röstning av något slag.Utan vi förbehåller oss rätten att välja efterhand bidragen droppar in.Med det sagt så kommer då de "kriterierna" vi vill se hos er som skickar in bidrag:

Ni som vill ansöka om Kort Designteamet ska göra följande 3 kort:1 kort där ni inte har använt er av några stämplar1 kort som sticker ut te.x en annorlunda vikning, storlek, något som är ifrån det "normala"1 kort med en Magnolia stämpel

Ni som vill ansöka om Layout/scrapbooking Designteamet ska göra följande 3:1 layout som är en BOM (alltså en layout som handlar om dig), det ska framgå vem du är, dina intressen etc och även vad som speglar dig som Scrappare1 layout som visar just din stil när du scrappar...tex: stilrent, freestyle m.m1 alster som inte är en layout, te.x: minialbum, burk, tavla etcHar ni en blogg så länka gärna till den.

Vi har inget emot att ni lägger upp era bidrag på eran egen blogg/hemsida.Mailar in bidragen gör ni till info@mimasscrapbooking.se och märk mailet med DTansökan.Lycka nu till och glöm inte....HA KUL!!!!""

3 kommentarer:

Carola sa...

Åh, spännande. Jag trodde att det var försent nu :)

Susanne H / snuffehar sa...

Jag söket för ett tag sedan men har inte hört något så jag antar att det inte föll er i smaken... ;o)
Susanne H

Paula sa...

Hej!
Undrar om det är försent att söka till DT platsen och vad som gäller om man är DT hos er?

Kram Paula