söndag 26 oktober 2008

Rykande färska kort

Här är tre nya kort tillverkade av Making Memories nya serie "Paperie". Jag har fått äran att jobba med några papper ur den bruna upplagan, men serien finns även i olivgrönt, rosa och blått. Pappren är väldigt olika, en del är perforerade, en del lite glansiga, en del har lite mockakänsla och en del är dubbelsidiga. Till den här pappersserien finns matchande brads, band, blommor, bokstavsstickers och journalingblad.

Här visas kort nr 1.

Brun cardstock från Bazzill, mönstrade papper från Making Memories "Paperie", notpapper från Making Memories Fa-la-la, lite brunt tyll från Bazzill, blommor från Prima, självhäftande pärlor från Kaiser, band och medaljong (som är en brad) från Making Memories "Paperie", fernkvistarna är utstansade och stämpeln är från Reprint. Jag har använt stämpeldynan Versafine Vintage sepia. Stämpeln är skimrad med guldfärgat Perfect Pearls från Ranger. Syns tyvärr inte på bilden. Kanterna är lite ruggade för att få gammaldags stil samt chalkade med Chestnut Roan. En tunn guldtråd under blomman tar upp det guldiga i kortet.
Så här ser insidan ut. God Jul stämpel är en av de allra första stämplarna jag köpte. Klassisk!

Här kommer kort nr 2.

Brund cardstock från Bazzil, mönstrade papper, mönstrad journalingblad och band från Making Memories "Paperie", utstansad blomma, självhäftande pärlor från Kaiser, stämpel från Inkido och lite guldtråd. Kanterna är även här chalkade med Chestnut Roan.


Så här ser insidan ut.
Så här ser baksidan ut. Här har jag använt en hörnstans för att få de bågade kanterna. Ett favoritverktyg.

Detta är kort nr 3

Brun cardstock från Bazzill. Mönstrade papper och band från Making Memories "Paperie". Det ena mönstrade pappret är perforerat och jag har höjt upp det med 3D-kuddar. Utstansade blommor, självhäftande pärlor från Kaiser och stämpel från Inkido.Så här ser det ut inuti.
Och så här ser baksidan ut.

Allt material till korten finns i butiken. Detta är bara en del av de bruna nyanserna. Kolla även in de olivgröna, rosa och blå!!! Kul att det finns så mycket dekorationer som tillhör serien.

//Bodil

2 kommentarer:

Maria (MiMa´s Scrapbooking) sa...

Så fina kort du har gjort Bodil. Tack så jättemycket för allt fint du skapar till butiken.

mvh
Maria

Carola sa...

Vilka jättefina kort!