tisdag 10 mars 2009

Tävlingsbidragen i skisstävlingen!Nu ska alla bidrag vara med!!! Pust! Tack alla för alla superfina bidrag och nu är det dags för oss på Mimas att försöka få till en vinnare! Usch! Det är inte lätt!! Jag bävar!

Kram DT Pia

12 kommentarer:

Lillnettan sa...

Hej! Anneth Strinnholm här. Jag undrar om jag behöver skicka in en ny bild även om jag ser mitt bidrag "Vacker" i sliden?

Bilden jag skickade är en .JPG om man går in och läser på dess "egenskaper" så jag förstår inte riktigt vad jag gjort för fel. :)

MissMian sa...

Jag har skickat .JPG så jag förstår inte riktigt vad jag kan göra annorlunda?

kristina sa...

hej, ser att min inte är med alls =( varken i sliden eller i listan för de som ska ändra. jag skickade in i söndags. har det blivit nåt fel?

/kristina svensson

Unknown sa...

Ja, nu vet jag varken ut eller in! Jag var ganska så trött igår när jag skulle lägga ut sliden, så om du märker att inte ditt bidrag är med, så skicka in den på nytt i .jpg format så ska jag lägga till de som inte är med! Sorry! Har rensat inkorgen så det går att skicka till tavling@mimasscrapbooking.se!!

/Pia

Lillnettan sa...

Tekniken krånglar som alltid förstår jag. :) Du har gjort ett toppenjobb som har lagt in alla dessa LO's i en slide! Hoppas det fungerar bättre med de nya bilder som du får in. Jag ser ju min bild så jag skickar inte in en ny trots att mitt namn står med. :)

Sofias blogg sa...

min är inte med...:( fattar inte vart man hittar listan men jag skickar min igen...:)

Unknown sa...

Tack Lillnettan! Jag försöker så gott jag kan! :) Kram Pia

Sofias blogg sa...

Läste nu att du hade fått med alla men min är fortfarande inte med.:( kanske mina mejl inte kommer fram?

Lena sa...

Jag gjorde ett kort och skickade in till tävlingen. Men inte heller mitt bidrag kom med.Hälsningar Lena

Unknown sa...

Sofia, har du kollat efter hur stor filen är som du skickat? Vår inkorg är bara 10 mB stor, så försök att skicka ett som är högst 500 kB, eller 500 pixlar på bredden så kanske den inte fastnar. /Pia

Anonym sa...

Min är inte heller med, skickar min igen :)

Sofias blogg sa...

den är 96,7kB så det borde ju inte vara det... i och för sig 553x557 men det är ju inte så stort. jag kan lägga den i min blogg om det hjälper?