onsdag 8 april 2009

En tuff layout med mycket Glimmer Mist

Härliga tuffa papper från Prima, meredithfenwick design i grått och murrigt röda nyanser samt en stor mängd Glimmer Mist- Granit fick tillsammans bilda en tuff layout om vår son.

Tänk att åren går så fort. Plötsligt har den lilla pojken blivit en "stor" skolgrabb som vinkar coolt vid lämningen i skolan. Ringer hem från plugget och vill följa med polarna hem istället för att vara på fritids. Stora grabben blir snart 10 år fick bli rubriken till denna layout.


Jag valde att använda mig en beige cardstock som stomme som jag satte Tim Holtz mask-swirls över och sedan sprayade jag hej vilt med Glimmer Mist -Granit. Jag stämplade därefter med en stämpel föreställande en murvägg. Stämpeln är min privata, en clearstamp men i MiMas web/butik finns "Magnolias" stämpel föreställande en mur. När bakgrunden kändes färdig så plockade jag försiktigt bort Tim Holtz mask.


På denna layout valde jag att skriva rubriken för hand direkt på kortet. Jag ramade in fotot med dekorationer runt om kanterna. Alla dekorationer är gjorda av svart cardstock som jag sprayat rejält med Glimmer Mist -Granit efter att jag skurit ut figurerna med min gazelle.

Bradsen Inkido i koppar hamrade jag till rejält med min Textured Hammer. under fotot syns lite grå mesh (punchinella liknande med klistrig baksida).Detta var allt för denna gång, glöm inte att kika på MiMas tävling samt inkommande bidrag. Kika i kategorien Tävlingar.

Nu skall jag slappa lite farmför tv:en innan natti natti. Längtar tills i morgon då jag arbetar sista dagen innan påskhelgen och sedan väntar en skön helg med mycket god mat och förhoppningsvis en hel del scrap.

Material från MiMas:

  • Mönsterpapper: Prima -Meredthfenwick design

  • Cardstock: beige och svart

  • Brads Inkido koppar

  • Textured Hammer Tim Holtz

  • Chalk

  • Stickles

  • Mesh

Må så gott!

//DT/Jenny/e.j.m

2 kommentarer:

Unknown sa...

Så snyggt med alla lager på lager! En favorit! Kram Pia

Bodil sa...

Faktiskt trodde jag det var en LO av StrawberryPia!! Men så var det du Jenny. Den här är bara hur läcker som helst. Underbara färger!!!
Kram och Glad Påsk