torsdag 23 april 2009

LO med Maja Designs nya papper

När MiMa´s hade sin CC fick ju vi i designteamet varsin utmaning. Väldigt speciella utmaningar. Vi fick inte använda oss av något som vi har som favoriter inom scrapbookingen. I mitt fall fick jag inte använda Maja Designs papper och inte blingstenar.

Nu bar det sig inte bättre än att jag missade utmaningen av tidsbrist. Tillbringade nämligen alldeles för mycken tid i trädgården bland spadar, jord, plantor, rötter och jag vet inte allt. Kul hade jag i alla fall. Men när jag kom in var det bara en timma kvar att skapa något på. Alldeles för kort tid för en sådan här gamling, fast jag i stort sett hade tänkt ut hur det skulle bli.

Men, men skam den som ger sig. Nu har jag i alla fall gjort LOn färdig. Och vet ni nu när den inte ingår i tävlingen så har jag tagit mig friheten att använda MAJA DESIGNS papper!!! Dessa tillhör deras senaste kollektion "Äntligen Vitsippor" och "Äntligen Naturen doftar". Passar utmärkt till denna LO eftersom den handlar om vår älskade vovve Vicki som vi miste helt nyligen. Hon älskade att vara ute i naturen. Här har jag även fotograferat hennes favoritleksaker - bollar i tofsar och mjukisdjur. Mjukisdjuren skulle alltid följa med på skogspromenaderna.Till LOn har jag dessutom använt:
Spets från mina sybehör
Blandade blommor
Självhäftande pärlor från Kaiser
En vacker gammal nyckel
Utstansade hjärtan
Utstansade flourish av Quickutz Cookie cutter die
Negativramen är gjord av en Quickuts Cookie cutter die
Ovalen där dokumentationen är skriven är Spellbinders die templates
Bokstäverna är utstansade av Quickutz Blossom och Blossom Mini

Det mesta finns att köpa i butiken.

Ha det gott i vårvärmen! Snart slår körsbärsträden ut!!!!

// DT Bodil

3 kommentarer:

Mija ♥ sa...

Underbart fint Bodil! Hon var verkligen vacker Vicki!

Kramar

Unknown sa...

åh, vilken vacker lo!! och kortet o asken längre ner är ljuvliga oxå!!

Emma sa...

Så läcker!! Vilka detaljer!! :D