torsdag 28 maj 2009

MiMa's DesignTeam - Presentation


Namn: Ulrika Karlsson

Bor: I en villa i Gullbranna, ca 1,5 mil utanför
Halmstad.

Hur länge har du scrappat: Började med scrapbooking när
jag hade varit på en scrapträff och tyckte det var superkul. Det var juni -08.

Vad för typ av scrapbooking/kort? När jag började med scrabooking så var det bara kort jag gjorde. Sen efter ett tag provade jag på Layouter och tyckte att det var spännande att se vad man kunde få fram med foto på också.

Vilken storlek scrappar du i LO/Kort? När jag scrappar kort blir det nästan alltid i 6x6. Layouter gör jag alltid i 12x12.

Scrapstil? När det gäller scrapstil så tycker jag det är svårt att svara på. Tror nog att jag har rätt så blandad stil. Tycker inte så mycket om när det är jättestarka färger utan gillar mer den lugna stilen prova på lite nytt och att altra saker.


Övrigt om dig/djur/barn/familj/jobb/intresse mm: Jag bor i en villa med min man och mina två barn. Emma blir 14 år och Malin som blir 12 år. Även dom gillar att scrappa lite då och då. Vi har en katt som heter Snusan. Har också en styvdotter som heter Caroline och blir 21 år som har en son på 3 år. Han blir oftast den som får vara med på mina LO's. Caroline var med några gånger på våra öppna scrapträffar och har nu fastnat i det här träsket med oss andra. Lider av mycket värk så när jag scrappar så blir det som lite avkoppling för mig att tänka på annat.

 


Vilken storlek scrappar du i LO/Kort? : När jag började att scrappa layouter så gjorde jag dem oftast i små format 6X6 och sedan 8X8. Numera så scrappar jag mest i formatet 12X12. När det gäller kort så gör jag dem oftast i 6X6.
Namn: Jessica
Bor:I villa i Halmstad

Hur länge har du scrappat:
Jag har alltid pysslat med något. Scrapbooking böjade jag med slutet 2008.

Vad för typ av scrapbooking/kort:
Jag gör mest kort, men det blir någon LO då och då.

Vilken storlek scrappar du i LO/ kort:
Jag gör mest kort 6x6, men jag älskar att hitta kort med annorlunda vikningar. Gör jag LO så blir det 12x12

Scrapstil:
Blandad stil, jag brukar använda stämplar, blommor, bling, band. Jag använder mycket rosa.

Övrigt om dig/djur/barn/familj/jobb mm:
Jag bor i en villa i Halmstad tillsammans med min man och våra 2 barn, födda 00 och 02.
Vi har en katt och några fiskar.Mina barn tycker också om att scrappa, så när man sitter på kvällarna så vill dom också vara med. Scrapbooking får mig att slappna av och tänka på annat, och inte allt elände som händer runt en hela tiden. Jag tycker även om Geocaching, (skattjakt med gps), Det är kul, frisk luft, motion och man ser ställen som man aldrig hade sett innan. Träna vill jag gärna göra, men det blir inte så ofta.
Jag jobbar som ordermottagare, det är ett jobb som jag älskar.


Det var nog allt om mig.
Namn: Anna / ANNAANNA

Bor: Mitt i stan i Halmstad.

Hur länge har du scrappat: Pysslat i olika material har jag gjort alltid men… skapat kort på ungefär det vis jag gör nu har jag väl gjort i ett par år och min första layout gjorde jag under påsken ´09.

Vad för typ av scrapbooking/kort? Jag pysslar det mesta.

Scrapstil?: Ofta håller jag mej ganska monokromt inom en färgskala när jag skapar. Jag tycker om lite urblekta eller ”smutsiga” färger å så chalkar, hackar och river jag i eller på det mesta jag koller över. Jag använder mycket blommor och mina alster tenderar till att bli rätt tredimensionella av alla dekorationer jag petar på. Jag skulle nog påstå att min stil är ganska shabby och ruff men mer tuff än söt.

Övrigt om dig/djur/barn/familj/jobb/intresse mm: Jag är en bokslukande, kunskapssamlande, kulturkonsumerande, historieintresserad, musikälskande, social och ganska barnslig filur som lever tillsammans med ”Världens bästa…” i en ljus lägenhet mitt i Halmstad city. Jag dricker te, cyklar rundor, fotograferar och försöker uppleva intressanta saker varje dag.
Jag arbetar med många olika saker och de allra flesta faller inom segmentet kultur och/eller pedagogik. För att göra det hela enkelt så brukar jag beteckna mej själv som Kulturarbetare.

Vilken storlek scrappar du i LO/Kort? :  Layouter 12x12", Kort oftast 14x14 cm eller 14x10/10x14 cm.
Namn: Annika Elgale
Bor: I stor lägenhet i Umeå
Hur länge har du scrappat: Jag har scrappat sen januari 2001, med några kortare och ett lite längre uppehåll.
Vad för typ av scrapbooking/kort? Jag både scrappar layouter, gör kort och alter. Det är kul med variaton. Om inspirationen tryter i scrappandet så brukar jag göra kort istället, det brukar få inspirationen tillbaka.

Vilken storlek scrappar du i LO/Kort? Jag scrappar i 12x12", men är sugen på att scrappa i 8x8. Tycker det verkar vara ett behändigt format. Kort gör jag oftast i 15x15cm eller minikort i 10x10cm, men det blir andra format med.

Scrapstil? Clean and Simple! Det är min melodi. =) Jag testar lite andra stilar emellanåt, men clean & simple är det som är jag.


Övrigt om dig/djur/barn/familj/jobb/intresse mm: Jag är 43 år och bor med man och barn i en stor 6-rummare i Umeå. Vi har 11 barn i åldrarna 1-26år, varav de 3 äldsta är utflugna. De 2 minsta är lite sladdisar. Äldsta dottern är snart 2-barnsmamma, så jag är mormor också. Jag är för tillfället mammaledig, men annars jobbar jag på kontoret i min församling. Där sköter jag bokföring, annonser, hemsida, mailutskick, månadsblad mm. Jag har haft många hobbies genom åren, men aldrig fastnat för nåt som för scrapbooking. Det är så mycket mer än bara pyssel. Det är fotografering, färg, form, klippa, klistra, utmaningar, tävlingar, swappar, surra på nätet och fara på träffar! Och terapi! Får man sitta några timmar för sig själv och bara pyssla loss så mår man så mycket bättre sen! Man får koppla bort vardagens slit och ladda batterierna lite. Helt perfekt!Namn: Jeanette ”Nettan” Andersson


Bor: I en villa på Vallås, ca 0,5 mil utanför Halmstad.

Hur länge har du scrappat: Började med scrapbooking när jag var sjukskriven och det var skönt att bara låta tiden gå och inte stressa med någonting. Det var i december -08.

Vad för typ av scrapbooking/kort? Jag har i princip nästan alltid bara gjort kort. Vid tvång kan jag klämma ur mig en LO men nej, jag gör helst kort.

Vilken storlek scrappar du i LO/Kort? När jag scrappar kort blir det nästan alltid i 6x6. Layouter gör jag under tvång och då i formatet 12x12.

Scrapstil? Jag har inte någon speciell scrapstil. Jag är periodare. Just nu är det Magnoliastämplar och färgläggning av dessa som gäller. Jag älskar färgerna gammelrosa och vitt/beige….. Men jag kan lika gärna göra ett blått, grönt, brunt, rött, svart eller orange kort.  Blommor är dock ett måste…..

Övrigt om dig/djur/barn/familj/jobb/intresse mm: Jag bor i en villa med min man och våra två barn. Moa blir 9 i år och Filip har precis fyllt 10. Vi har 2 katter, Zigge o Nisse….. Jag arbetar som ekonomiassistent på heltid, är ordförande i vår samfällighet hemma, fotbollsmamma åt Moa och Scrapbooking. Så jag har inte mycket tid över kan man säga. Jag fyller dagarna och sover på nätterna. Jag är 38 år ung men tror att jag aldrig kommer bli äldre än 20 i sinnet…….

Namn: Cecilia ( Cicci ) Svensson

Bor: I Skivebo / Burseryd, Ute på landet!


Hur länge har du scrappat: Jag har scrappat, gjort kort och altrat sedan 2005.

Vad för typ av scrapbooking/kort? Jag både scrappar layouter, gör kort och altrar. Tycker om att använda mig av MYCKET dekorationer och ink. ju mer kladd och pappers riv desto bättre:)


Vilken storlek scrappar du i LO/Kort? Jag scrappar i 12x12", Kort gör jag i 15x15cm men har även testat lite olika format som åter kommer ibland!!


Scrapstil? Lite Old fashion stil, tycker om att skrynkla och smutsa ner. Mycker dekorationer vill jag gärna sätta på, det finns inget som heter lagom är bäst:)

Övrigt om dig/djur/barn/familj/jobb/intresse mm: Jag är 33 år och bor med min sambo och mina tre barn som vi har varannan vecka, ute på landet på en gård kan man säga där det finns både kor, hästar, får och mycket skog och natur, här stor trivs vi. Att bara komma hem efter en stressig dag på jobbet och sätta sig på trappen och lyssna på lugnet, det är avkoppling!!


Jag jobbar med Logistik på ett företag i Kinnared, på fritiden försöker jag hinna scrappa och motionera när tid finnes!!
 Just nu är jag i en period i livet med mycket glädje och livet leker med mig på alla underbara sätt,saknar bara tills jag fått iordning på mitt scraprum så jag kan spruta ut en massa alstrer som vill bli till !!!!

Inga kommentarer: