måndag 17 oktober 2011

MiMa´s mot nya utmaningar....

Under vintern 2011 kommer MiMas Scrapbooking att byta inriktning. Fokus kommer givetvis även i fortsättningen att vara på Scrap och papperspysselmaterial men från nu kommer vi att specialisera oss. Vi kommer att föra vissa märken och produkter och se till att vara riktigt riktigt bra på dessa. Vårt mål är att alltid kunna ligga i framkant och vara först med produkter från dessa tillverkare. Vi kommer också att aktivt leta efter leverantörer med det där lilla extra, saker som ingen annan har. Webbshopen kommer att utvecklas och bli prio no:1 och ska hela tiden vara dagsaktuell och nyuppdaterad.

Vi kommer att satsa mer på mässor och träffar, det blir både fler och mer av båda två från och med nu. Vi kommer fortfarande att hålla kurser samt specialdagar typ ”Vikardagen” etc.

Men för att kunna utveckla allt detta roliga och göra mer av alla dessa saker så måste givetvis något stryka på foten. I dagsläget är det tyvärr så att den fysiska butiken är det som ger minst och tar mest. Butiken i Halmstad kommer nu alltså att avvecklas inom kort. I samband med att affären stänger så kommer det att bli en mängd olika erbjudanden och stor rea, vad som gäller kommer det mer info kring allt efter som.

Vår nya kundklubb ska hela tiden vara en bra länk till er kunder och ett sätt för oss att snabbt få ut aktuell information. Bloggen och vår facebooksida kommer också att bli mer aktiva så bara för att det inte längre kommer att finnas en fysisk butik att komma och träffa oss i betyder det inte att vi kommer att bli mer osynliga, snarare tvärt om.
Vi hoppas att både våra gamla kära kunder samt nytillkomna vänner ska känna sig varmt välkomna att följa med oss in i MiMa´s nya form.

/Maria med Designteam.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Det här ska bli så spännande! Kram Pia

ANNAANNA sa...

Spännande, preciiiis... och skoj, både skoj och spännande på samma gång *smiles*