tisdag 22 september 2009

Bröllopsmässa - Vinn biljetter!

Går du i giftastankar eller bara älskar du romantik? Då är bröllopsmässan på Wapnö kanske något för dig! Vi kommer att ställa ut på mässan den 4:e oktober. Besök oss där för inspiration och ideér.

Vill du vinna 2 biljetter till entren? Skriv då en kommentar till detta inlägget och lägg gärna till en länk till din blogg där du länkar tillbaka till detta inlägg. Vinnaren koras den 1:a oktober. Lycka till!

MiMas & DT-Annlouise

8 kommentarer:

EmmJa sa...

Klart jag vill vara med och tävla :)

/Emma

Mia sa...

bröllopsmässa e alltid roligt o gå på, vill vara med o tävla.

Viveca sa...

Tjoho, vilken perfekt tävling! Jag gifter mig i sommar och största funderingen just nu är just inbjudningskorten som ska ut i årskiftet.
*länkar länkar*

Anonym sa...

Halloj!!

Ska gifta mig i sommar och bara MÅSTE gå på mässan. Har alltid längtat efter det, men aldrig haft anledning tidigare. ;-)

/Jenny Olsson

Anonym sa...

Min syster gifter sig till nästa år och jag står då som brudtärna. Ett besök på denna bröllopsmässa skulle självklart sitta helt perfekt!

/Josefin Olsson

Anonym sa...

oj vilken underbar insperation det skulle bli för oss igen. Vi ställde in vårt bröllop förra sommaren och kom ifrån det helt. MEN nu skulle vi verkligen behöva komma igång med nya härliga förslag och KÄNSLA för ett nytt datum // Jeanette Pettersson

Per sa...

Hej, jag och min blivande fru kommer åka ända ifrån Linköping för att gå på bröllopsmässan på Wapnö. Vi ses där!

//Per

Pyzzlis sa...

Sjölvklart vill jag vara med och tävla om desa biljetter, kanske kan få användning av vad man ser på mässan...