fredag 18 september 2009

Canvas-tavla i 40-årspresent - Ana Behebak

En ego-tavla till min man i 40-årspresent :-) och bilden är lite photoshopad så att jag skulle se lite snyggare ut :-). Canvasen har jag distressat med färgerna Brushed cordoroy och Walnut stain samt stämplat med en swirlstamp. Bakgrunden är ett beige cardstock som jag distressat med distressdynor (Black soot, brushed cordoroy, frayed burlap, walnut stain) och glimmermist (Creme de chocolat och iriscident gold). På det ett prickigt scalloped papper och ett brunt cardstock som oxå är distressat och även rivet i kanterna. Swirlen är en rub-on. Stämpeln You can count on me kommer från catslife press.
Hänget kommer från Tim Holtz, likaså fragmentsen. Mönsterpapprena bakom fragmentsen är från en gammal BG-serie. Stämpeln kommer från Catslife press. Textstämpeln på det gröna pappret kommer från Inkido.
Härliga blommor från Prima och brads som är bankade med Tim Holtz - Textured Hammer.
Ännu mera prima-blommor, bankade brads, en nål med en härt-charm och en nyckel i Tim Holtz grungeboard. Den är infärgad med brun distressfärg.
Metallhörn och Biljett med lite dold journaling från Tim Holtz. Bokstavsstickers från Adornit med lite 3d-lack på och stämpeln bakom bokstäverna är en Tim Holtz-stämpel som är embossad med lite distress-embossing pulver i färgen brushed cordoroy.
Såklart finns det mesta att köpa hos MiMas scrapbooking!
Ego-hälsningar
//DT-Annlouise

Inga kommentarer: