fredag 4 februari 2011

Diesförvaring

Hoppsan hejsan!Vad kan man använda övningskörningsskyltar till förutom att sätta på bilen??????

Jo, till nedanstående "bok". Man slipper dessa jättetråkiga plastförpackningar till diesen och har dessutom alla dies på samma plats. Fiffigt eller hur? Just denna har jag gjort av cardstock och Maja Designs "Ska vi ta en fika" papper. Ett annorlunda användningsområde av wellpapp ser ni uppe till höger. Jojemän, jag har stansat ut Martha Stewarts Monarch fjäril i wellpapp, dekorerat med lite lila pärlor (dessa är på väg hem till butiken) som passar underbart till dessa papper. Självklart blev jag tvungen att använda Spellbinders Label One som underlag till rubriken. Rubriken är gjord av de stora vita foambokstäverna som jag distressat med distress ink och sedan lackat med 3 d-lack (annars färgar inken av sig) Lite söt spets fick pryda nederdelen.

Här nedan ser ni de bokstäver jag använt, stickers från tiny alpha. En närmare titt på fjärilen bjuds ni också på. Jag har lackat den lite med 3d-lack. Hörnen och bokstäverna är dekorerade med de lila pärlorna som snart kommer till butiken. Finns i 2 storlekar i olika lila nyanser. I löööv dem. På tal om löv så har jag stansat ut små kvistar och satt under blommorna.

Här ser ni hur en av "fickorna" ser ut. Jag gjorde som en ficka som jag satte kardborre kuddar (häftade med Tim Holtz häftapparat ifall limmet skulle släppa om ett tag) Man vill ju kunna öppna och stänga hur många ggr som helst. :) I ringarna har jag satt en massa stumpar med olika band och spetsar, det ser sååå mycket livfullare ut. Alla kanter är distressade. Den innersta Label One är distressad med samma lila ink som jag gjorde bokstäverna med.
Detta var allt för mig denna vecka. Hoppas att den blev en liten inspiration. Boken kommer att finnas i butiken från tisdag och någon vecka framåt om ni vill kika närmre på den.


Ha nu en underbar helg med scrap, god mat och umgänge...........


Kraaaamiz
Nettan
3 kommentarer:

A'laEmmeli sa...

Wow så snygg Nettan! Så läckert och praktiskt! Tack för inspirationen! Kram Emmeli

Anki sa...

WOW jättefin o praktisk½!

Gurkiss sa...

Skoj förvaring.
Jag har gjort en liknande för ett år sedan.