måndag 7 februari 2011

Mjuka valpar med Curio

Hejsan!

Även om jag vanligtvis inte är den där vintage/ shabby chic tjejen så är det härligt att inte behöva hamna i en stil eller i ett fack bara... denna månaden fick jag ett helt fantastiskt ljuvligt kit som vid första tanken kanske inte va precis den stilen jag själv brukar inhandla men samtidigt vilken rolig utmaning!

Jag tyckte de va så vackra att jag ville vara säker på vad jag skulle göra innan jag började klippa och riva i papperna...

Som ni kanske vet sedan tidigare så gillar jag att scrappa lite blandade foto... jag håller exempelvis på med ett släktalbum där jag lånat bilder från mina far och mor-föräldrar, scannat in och framkallt på nytt att bevara genom scrappade album. Här kommer en layout till det albumet.


Jag har försökt utmana mig själv oxå att inte alltid bara köra med vit bakgrund, det har blivit mycket det på sistone och ibland kan det vara kul med lite färg även om det i det här fallet blev ljusrosa cardstock. Papperna från Basic Greys kollektion Curio är verkligen så ljuvliga både på fram och baksidan och jag har försökt utnyttja dem till fullo. Eftersom kanterna på pappret va så snyggt en svart ram och då jag skar i det så fattades ju den svarta ramen på de sidor jag skar så jag försökte efterlikna denna ram så att det blev enhetligt. Jag använde mig helt enkelt av en lite bredare svart ZIG-penna som kommer från shoppen, samt att jag chalkade litei kanterna.

Spetsen är helt ljuvlig, den har jag fäst dit med häftapparat, det sitter som berget är smidigt och tom snyggt, tycker jag. De underbara kvistrosorna kommer oxå de från butiken. Gillar verkligen de små benvita med brunt i mitten, de är vackra! Det kom oxå jättefina pärlor och brads med i DT-paketet. Här har jag trätt dem på en superbra tråd som oxå fanns med och sen gjort en lite cirkel och häftat fast och satt en ros på. En brad fick sin plats uppe i högra hörnet. Titeln är ett jättevackert alfabet från Adornit, jag ville verkligen försöka få titlar som är korta och som bara innehåller en bokstav av varje så att jag får chansen att använda detta alfabetet många gånger till. Sen hade jag även några halvpärlor och mini alfabet från Adornit kvar från tidigare DT-paket...

Några detaljbilder kommer här:
Hoppas nu att ni får en toppenvecka och att det får plats lite scrapp mellan vardagsbestyren! :)

Vi ses!

Inga kommentarer: