måndag 28 februari 2011

Söta flickor med Curio

God morgon!

Jag fortsätter i temat äldre foton och kollektionen Curio från Basic Grey! De var en fröjd att skapa med och jag hade flera äldre foton från när min mamma va liten tjej, här på bilden med sin syster.

Jag har använt mig av två mönstrade papper från serien (baksidorna är lika fina de). Sytt lite med min maskin som står tillgänglig vid scrapbordet. Så hittade jag ett ljuvligt litet tårtpapper från ett tidigare DT-paket som kom väl till pass här. MiMas har i flera fina storlekar och sist köpte jag ett till paketpris med flera vackra och olika storlekar. Journalingrutan är stickers som kommer från Jenni Bowlin. Blingstenarna är oxå de från MiMas, i en vacker ljusrosa ton.
Det stora alfabetet i titeln samt det lilla är båda från Adornit. Jag fick oxå vackra pärlor och charms med tråd till i mitt senaste DT-paket - de va riktigt roliga att leka med och testa på lite olika varianter av. På denna layout har jag först fäst två charms i änden och sen trätt på pärlor och den vackra fjärilen och sen har jag fäst detta bakom blommorna. Ett vackert grönt organzaband har jag veckat och häftat dit över och under fotona.

Blommorna kommer från mitt privata material men är Prima och det finns massor med vackra blommor som dykt upp i butiken - så kila in och titta på allt fint som kommit in!

Här kommer några detaljbilder oxå ( hela layouten är scannad och detaljbilderna är fotograferade i dagsljus så färgen skiljer sig en del)...


Hoppas ni får en fin start på denna veckan!

Inga kommentarer: