onsdag 16 februari 2011

Stora grejer på gång hos Mimas...


I dag har vi spännande och roliga nyheter att dela med oss av till er.

Butiken flyttar in till centrala Halmstad och kommer att finnas i en ny fräsch lokal på Hvitfeldtsgatan 14*. I samband med flytten kommer det att hända en massa roliga saker, så det gäller att hålla både ögon och öron öppna.
På lördagen den 26 februari kl. 10.00 är det stor öppning i nya butiken med massor av bra erbjudanden samt demos i butiken. Vi får besök av Marie från Reprint som kommer att visa massor av nya spännande produkter från bland annat Tim Holtz. Mer info om erbjudanden kommer att avslöjas senare här i bloggen men det kommer givetvis även att finnas ett och annat överraskningserbjudande i butiken också.
I samband med flytten kommer vi att ha stor rea i den gamla butikslokalen på Linnégatan. Rean startar redan fredagen den 18 februari och den kommer att fortgå fram till den 24 februari dvs. butikens flyttdatum. Vi kommer även att rea ut en del inventarier i samband med flytten.

Varmt välkomna till nya Mimas den 26 februari och missa inte heller rean innan flytten.

                          /Maria med Designteam* = För att hitta till Hvitfeldtsgatan 14 går från Stora Torg, korsa Karl XI:s väg och gå fram en liten bit på Brogatan. Precis innan Gustavs/Sibylla sväng vänster och så ser du butiken på vänster hand mellan nagelstudion och chokladbutiken.

4 kommentarer:

annmari sa...

Suck, då får jag ju mycket längre för att kunna komma och snacka bort lite tid. Fast det ska bli spännande att se den nya lokalen förstås. Lycka till :-)

ANNAANNA sa...

AnnMari: De få stegen... den nya butiken kommer att bli så himla mysig att det absolut är värt det.

(å så kan man passa på att smita in i chokladbutiken samtidigt)

jenny/e.j.m sa...

Men åh så roligt. Ett stort GRATTIS och lycka till i den nya lokalen.

KRAM
Jenny/e.j.m

Anonym sa...

Och jag får det närmare.
Marita