måndag 21 februari 2011

Fina Curio

God morgon!

Jag fortsätter visa den otroligt vackra kollektionen av Basic Greys Curio. Här har jag oxå målat akrylfärg på wellpapp som en liten färgklick bakom fotot.

Jag älskade verkligen allt i det fina DT-paketet, så mycket vackert! Alfabetet från Adornit som finns i shoppen i flera nyanser. Det läckra runda "gemet/ clipset" som jag satt en liten journalinglapp i. De ljuvliga papperna förstås som jag sytt en kant runt det ena. Älskar att sy och kan knappt slutföra en layout om jag inte sytt något på den. ;) Jag brukar göra så att jag stoppar ner trådändarna bakom layouten och knyter ihop dem med de andra och sen klippa av trådarna om man vill vara ännu mer försiktig kan man ju alltid tejpa lite bakom där man fäst oxå. Jag rev oxå i papperna och chalkade.


Jag har gjort en liten blomgrupp av matchande härliga beiga och bruna blommor i vänger hörn. Några är från eget material men de vackra rosorna med brunt i mitten kommer från MiMas som för övrigt har fått in jättemånga vackra "kvist"blommor. På stjälkarna har jag snurrat lite runt en sticka och sen trätt på pärlor som oxå finns i butiken. Det blev en jättefin effekt tycker jag. Jag fick oxå jättesöta charms och en stark, snygg och bra tråd att hänga dem i. Spetsen älskar jag den med och den har jag häftat fast i två nyanser.

Hoppas ni gillar den lika mycket som jag! :)

Här kommer detaljer på det fina jag använt:
Charmsen, pärlorna och spetsen.
Det fina alfabetet
Det läckra gemet blanda annat.


Ni har väl inte missat allt fint i shoppen och till flyttrea priser?? Det har iaf inte undgått mig! ;) Så mycket läckert att det är svårt att motstå! :)

Medan tjejerna i Halmstad har legat i med fix av den nya fräscha lokalen (vill oxå se), så har jag arbetat med den nya loggan, som ni ser här ovanför. Ny och rätt adress och så klart i samma stil som den förra men ändå lite nytt! Jag har oxå gjort två stycken banners/ badger för er som gillar MiMa's att använda på er blogg eller liknande. Det är bara att kopiera länken under bilden i sidebaren och lägga in den i en HTML/Java-gadget och så har ni den på er blogg. Hoppas ni gillar dem! :D

Ha det nu så gott så hörs vi igen! ♥

Inga kommentarer: