måndag 3 januari 2011

Sandra - Förgät mig ej


Gott nytt år!! Vill jag börja med att önska er! Nu är det nytt år och nya tag efter julstök och förkylningar här hemma! :) Det va ett tag sen jag bloggade nu och jag kan bara beklaga men ibland kommer annat emellan.

Som jag sett fram emot att få skapa med det fina DT-paketet jag fick när jag va och besökte Halmstad och träffen i slutet av november... och nu är det äntligen dax att visa lite från dessa ljuvliga papper.

Det mönstrade pappret är från Pion Design - Förgät mig ej, en underbart vacker kollektion! Jag valde att använda pappret som mönsterpapper eftersom det var så vackert i kanterna. Tyckte både titeln på kollektionen och färgerna passade så bra till mitt foto som jag håller så kärt. Min vän Sandra som nu mera bor i himlen. Hon och ett gäng chihuahuor i koppel. En otroligt vacker och fridfull bild.

I samma serie kom ett papper där man kunde klippa ut tags och biljetter, väldigt bra! Jag klippte ut en tag till denna LO som jag skrev med mini alfabet från Adornits på. I paketet följde det oxå med organzaband i alla möjliga storlekar och nyanser som passade så fint till pappret. Jag stansade ut två fjärilar från Martha Stewarts fjärilstans och satte en blingsten på varje fjärilskropp. Använde mig av kvistrosor och en stor blomma från Prima. Till det satte jag dit hattnålen av guld. Knöt en rosett om fotot som jag har både vit och svart fotomatta bakom.

Du hittar så gott som allt i MiMas Butik som är uppdaterad med en massa godsaker, så mycket fint som kommit in! ♥

God fortsättning allihopa och jag önskar er ett riktigt härligt scrappigt 2011!

1 kommentar:

jenny/e.j.m sa...

jätte fin layout med ett foto som passar så bra till papprena och dekorationerna.

Kram Jenny/e.j.m