torsdag 29 april 2010

"Bra att ha i lådan kort!"

Jag brukar alltid ha ett lager av små kort hemma för man vet ju aldrig när man behöver skicka en liten hälsning eller ha ett kort till någon som fyller år. Dock har jag på senaste tiden tömt mitt lilla lager helt så igår gjorde jag slag i saken och gjorde en hel massa små kort. Idag visar jag hälften för det var allt jag hann fotografera igår.


Jag har använt mig av mönsterpapper from Basic Grey's 6X6 paper stacks som du givetvis hittar i butiken. Det jag gillar med BG's paper stacks är att du får alla papper i serien i miniatyrformat, dvs du får ett 6x6 mönsterpapper med hela mönstret från 12x12 pappret fast förminskat.


 
Stämplar från Basic Grey och Hero Arts och lite "faux stiching" tillsammans med Cardstock och Mönsterpapper från Basic Grey.


Vita thickers och på mönsterpapper från Basic Grey i en ram som är infärgad med min nya favvo-distressdyna "wild Honey".


Jag har embossat den prickiga bakgrunden med clear embossingpulver och ordet "tänker" med vitt.  Alfabetsststämplarna är från Heidi Swapp. Prickbakgrunden kommer från Hero Arts. Hjärtat är utstansat med en medium heart punch från EK success.
Tack för att titten!


1 kommentar:

Pysselfröken sa...

Hejsan!
Kikar in i dina blogg. Vilka söta små kort du har gjort. Jag gillar verkligen det med den söta lilla fågeln på. Ha en trevlig helg!