torsdag 22 april 2010

En annorlunda inbjudan.

Min syster och jag bestämde oss för att överaska vår moster. Vi har länge pratat om att moster Lena ska komma över till min sida av Sverige och hälsa på men av olika anledningar har det inte blivit av. 
Nu ska det dock ske (i alla fall om min syster och jag får bestämma). 
Därför har jag gjort denna inbjudan i bästa Tim Holtz anda.

Basen i kortet är Grungepaper som är infärgat med distresser och i hopsatt med ”Jump Rings” allt från Herr Holtz kolektioner.
Distressfärger som använts är Pumice Stone och Blacksoot. Thickers från American Crafts och swirlstämpeln kommer från Tattered Angels och är stämplad med  vit Colorbox chalk ink. En Memory Frame med glas från TimHoltz med en bild på min mysiga moster (och min allra bästa pysselkompis).
Distressfärger som använts är ”Bundled Sage”, ”Forest Moss” och ”Walruss Stain”. Textstämpeln är från Artemio, övriga stämplar från Catslife Press. Det hela är toppat med Perfect pearl  och Glossy Accents.
Färger jag använt är ”Stormy Sky” och ”Faded Jeans” distress ink, brun Staz-on och vit Colorbox chalk ink. Sämplar från Reprint och Catslife Press. Siffrorna är Tim Holtz ”numerals” som jag embossat med faded jeans distressembossingpulver.
Här har jag använt disterssfärgerna ”Wild Honey” och ”Rusti Hinge” tillsammans perfect pearl i färgen rust. Stämplarna är från Him Holtz och Catslife Press.
Distress färgen är ”Dusty Concord” och ”Walnut Stain”. Bakgrundsstämpel från Artemio och underbara metalldekos från Tim Holtz. Alla bokstavsstickers i kortet är från Adorn It.
Och så avslutar jag deta inlägg med två ”helhetsbilder” som visar hur kortet är i hopsatt.
Vad tror ni kommer min moster tacka ja till inbjudan?

Du kan hitta allt material utom en del av stämplarna hos MiMa´s.
Tack för titten!

2 kommentarer:

A'laEmmeli sa...

Superläckert!! Hon kommer bli helt överlycklig! Vilken fin present! ♥ Kram Emmeli

Anonym sa...

I like...Super häftigt! Hon tackar definitivt JA! Scrapkram Jenny